förstorade bakterier

Jag har börjat få lite lätt panik. Vaknade säkert tio gånger i natt och kallsvettades samtidigt som jag hyperventilerade. Känner mig inte alls förberedd på resan. Har resfeber. Det brukar jag aldrig ha annars.
Åkte tillbaka hem idag och har varit hemma ett tag.
Har fixat och donat med en del grejer så det känns bättre nu. Har börjat packa lite lätt och har nog lagt fram alldeles för mycket saker.
Måste rensa. Rensa, rensa, rensa. Jag har till och med lagt fram tre par skor..
Det är svårt när man ska åka så här civiliserat. Känns på ett sätt som att man ändå vill vara lite fin. Det är skillnad när man packpackar i Asien. Då räcker det med två linnen, en kjol, ett par flipflops och en bikini. Känns inte riktigt så nu. Vi får väl se. Kanske vill man shoppa en del med. Måste finnas plats i väskan.
M säger som vanligt att han ska åka naken. Han ska handla alla sina kläder där.

Varit en trevlig påskhelg. Umgåtts med famlij och släkt. Igår var den traditionella släktmiddagen. Farmor dök faktiskt upp! Det var roligt. Men hon har nog krympt ännu mer nu. Hon syntes inte när hon satt längst fram i passagerarsätet. Det var bara toppen på hennes hatt som syntes.
Det drogs mängder med historier från förr. Mamma fyllde på historien jag berättade om när diskmaskinen läckte och morfar bara satte upp fötterna på en pall och fortsatte lösa korsord. När dom kom hem så hade jag tydligen på mig baddräkt och konståkningsskridskor. Passande.. Hela köksgolvet var ju fullt med vatten. Enligt mamma så spelade vi någon teater som vanligt.
Lånade också en tio år gammal video av kusin från deras bröllop. Det var intressant att se. Syster och jag och två extrasyskon (M och P) framförde ett fantastiskt skådespel. Gjorde Galenskaparnas Himla Hamlet. Log så jag fick ont i mungiporna.

Fick en present av mamma nu när jag var hemma.
Förstorade bakterier..

Rabies                             Salmonella                       Galna Kosjukan
       

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad skönt att din resfeber börjar komma nu, då kan jag släppa detta. Innan är det jag som har gått och jagat upp mig inför din resa...Har du fixat allt? Tagit fram alla sommarkläder osv...



Är inget avundsjuk på er i alla fall ......PUSS!!!!

2009-04-14 @ 10:32:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0