klarröd galonsoffa

Dans, nej. Champagnedrickande i klarröd galonsoffa, ja.
0 till 1 åter igen. Ett bakslag. 100% är dock ändå 100%. Inte illa. Verkligen inte illa.
Har filosoferat lite kring detta angånde pomfritten. Egentligen är jag nog mer som en ostbåge, så där lite fluffigare. Inte så pinnig som en pomfritt. Finns dock hopp att jag inte är som en ostbåge alls utan mer som en vegetarisk järpe med grönsaker. Smal på utsidan samt smal på insidan.

Igår, lyxlirsresa.
När vi kom fram till Gbg gick vi direkt världsvant in på panduro och köpte diverse grejer till vår målarateljé. Efter det gick vi givetvis och studerade konst för att få inspiration. Nu kan vi inte vänta. Detta känns otroligt spännande. Vi har även köpt varsin basker på hm idag som vi ska använda för att komma in i konstnärsstämning. Ja egentligen köpte vi dom för att det blåste in kall luft i öronen och det kändes som att vi skulle få öroninflammation, men det spelar ju ingen roll. Fler användningsområden är bra, ju fler desto bättre.
M och M spelade roulette på casinot igår och vann 16000 kr på ett drag. Underbart, nu kan vi köpa fler höns, getter, kor och låna ut ännu mer pengar till småföretagare på kiva. Karl-Bertil har hittat rätt stig på kartan igen. Han kanske har fått nya proggressiva glasögon.
Blev även en hel del hälsodryck igår. Enbart hälsodryck. Hälsodryck bestående av örtdrinkar och grönt te. Några stycken på dagen. Några stycken på kvällen. Några stycken på natten.
Ingen idag.. Idag övergått till cola och kaffedrickande. Ganska starkt kaffe.


Mitt tidigare inlägg om tv har tagits upp till diskussion. Svärfar B är rörd till tårar över detta inlägg. Han har så fantastiskt fina minnen från när de fick färg-tv med hjälp av en nylonstrumpa. Han var yngst i familjen och fick därför stå framme vid teven och hålla nylonstrumpan på plats med mjölksyra i armarna under hela Bröderna Cartwright. Fantastiskt hur rutan kunde skifta i lite rött, lite grönt och även lite brunt beroende på färgen på strumpan. Otrolig skillnad, otrolig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0