mållgan

Söndag.
Jobbhelg snart över. Ny spännande vecka. Sista veckan innan jag byter jobb. Intressant.
Lördag igår. Underbart att ännu en gång få undvika Melodifestivalen. Hade på det i bakgrunden, men ingen kollade. För min del kunde tv-rutan lika gärna varit svart.

Hörde på nyheterna igår att en lastbilschaufför tagen för rattfylla blivit frikänd. Det var nämligen inte han själv som körde bilen utan det var Mållgan. Vem är Mållgan då? Jo, en 120 cm hög man med ljusa byxor hår ned till knäna som dessutom bryter på norska. Mållgan hade bara tagit sig friheten och hoppat in i bilen från vägkanten. När polisen sedan stannade bilen så sprang Mållgan ut i skogen och försvann. Konstigt. Men bra att rättvisan vinner. Heja rättvisan. Nu har tydligen denna lastbilschaufför begärt skadestånd för den tiden han var utan körkort.
Personligen har jag nog sett Mållgan ett flertal gånger faktiskt. Utseendet verkar mycket bekant. Det är nog han som sorterar soporna fel, skitar ned överallt och som lämnar ludd i torktumlaren. Jag tror att det alltid är han.

9e februari imorgon. Det är en helt vanlig dag fram till kl 9. Då släpps nämligen biljetterna till Madonna i sommar. Känner mig faktiskt lite stressad, lite lätt panik. Känns redan nu som att det kommer att vara kört, men några får ju tag i biljetter så det kan ju lika gärna vara jag. M tycker att jag ska gå till ticnet kl 04 inatt och köa med brassestol och termos. Känns inte så nu men man kan ju aldrig veta.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Fast hemma hos mej så heter han inte Mållgan. Han heter rätt och slätt Inte Jag. Men å andra sidan har jag inte sett honom någon gång. Bara hört talas om honom. Det märkliga är att han flyttade med in till stan. Jag som hade hoppats på att han skulle ha stannat kvar i Åby. Men han var här idag. Sebbe sa det när jag frågade om vem som slängt massa skit utanför soppåsen. "Inte Jag" blev svaret. Attan, jag som inte begärde nån adressändring till honom. Han hittade hit ändå. Suck!

2009-02-09 @ 20:03:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0